UV-C  til bedre indeklima

Beskyt dit indeklima med UV-C stråler. UV-C stråler har en ødelæggende effekt på mikroskopisk liv indedøres som trives i lukkede og fugtige miljøer. UV-C dræber bakterier effektivt og laver et bedre indeklima for både mennesker og bl.a. grøntsager og frugter. UV-C er ideelt til at få et bedre indeklima da omkostningerne er lave ved opsættelse af UV-C og effektiviteten af det er rigtig godt. At få et bedre indeklima påvirker både mennesker og fødevarer og bør derfor prioriteres af virksomheder med mange medarbejdere samt virksomheder som behandler eller har lager af fødevarer. Med et bedre indeklima får virksomheden generelt medarbejderne i bedre helbred og man kan skære ned på antallet af sygedage som medarbejderne har. Mht. fødevarer kan et bedre indeklima være med til at forlænge levetiden af fødevarerne og forhindre dem i rådne. På den måde kan man undgå unødvendigt madspil. UV-C teknologien går flere år tilbage og er blevet optimeret til ikke at have en negativ effekt på mennesker.