Elevations seng

Elevations seng eller continental senge

Når man skal vælge seng uanset om der er tale om en elevations seng eller continental senge, så skal man altid tage udgangspunkt i sin kropsbygning og hvad man bruger sengen til. Hvis man f.eks. godt kan lide at læse avis i sengen er en elevations seng nærmest et must. Derimod hvis sengen udelukkende skal benyttes til at sove i er der som udgangspunkt ingen grund til at investere i en elevations seng.  Naturligvis skal det ikke forstås således at man ikke subjektivt kan have holdning til hårdhed, madras type, elevationsseng, continental senge mv. det giver sig selv at man også kan have holdning. Men jeg vil pointere, at det giver rigtig god mening at tage udgangspunkt i sin krop, vægt og formål.

Valg af Continental senge

Hvis du kigger blandt continental senge og således har fravalgt muligheden for en elevations seng, bør du overveje følgende.

Såfremt du vejer mindre end 95kg er der ingen grund til at vælge de såkaldte multi pocket fjedre – de fleste vil opleve at continental senge bliver for hårde, hvis man som sagt vejer under 95 kg

Vejer du mindre end 75 kg, skal du gå efter medium når det gælder fasthed.

Hvis du vælger den brede model af continental senge er det ofte muligt at vælge forskellig fasthed i hver sin side af madressen.

Hvis du typisk har det varmt når du sover bør du vælge latex i valget af topmadras.