Sylvanian

Sylvanian Families i forskellige former

Der findes flere former for dyrefamilier fra Sylvanian Families, for man kan både købe en hamster familie, en kanin familie og en isbjørne familie. Det er derfor helt op til det enkelte barn at vælge den foretrukne familie, selvom der ikke er nogen grund til, ikke at have alle sammen.
Det vil de fleste børn sikkert gerne, men der er naturligvis ligeledes et økonomisk aspekt hos forældrene. Ikke desto mindre er der flere typer familier hos Sylvanian Families, børnene kan vælge imellem.

 

Sylvanian Families tilbehør

Der findes meget forskelligt tilbehør til de søde dyrefamilier, man kan vælge at købe til sine børn. Det kan være alt fra legetøjshuse, former for samlesæt og meget andet.
•    Sylvanian Families tilbyder meget tilbehør
Du har derfor et stort udvalg, der gør at dine små børn helt sikkert kan finde noget interessant legetøj fra Sylvanian Families, som de kan få glæde af.

 

CeLaVi gør dine børn klar til leg

Hvis du gerne vil gøre dine børn klar til leg i kolde periode, hvor det både regner og blæser, så er CeLaVi uden tvivl vejen frem. De kan nemlig med deres flyverdragter, hjemmesko og gummistøvler, være med tilat sikre børnene kan lege ordentligt, uden at blive kolde.
Samtidig giver det dem mulighed for at lege frit og uhindret, i og med de har stor fokus på børnenes behov, i de produkter de udvikler.

 

CeLaVi er specialister på området

Det er blandt andet på grund af deres store fokus på børnenes behov og tilpashed, at CeLaVi med rette betragtes som specialister på de områder de opererer på.
•    CeLaVi gør meget ud af at opfylde børnenes behov
Hvis du køber nogle af deres produkter, vil du derfor få både høj kvalitet og flotte design, som vil glæde dine børn. Det er vigtigt at børn kan lide det de går rundt i og samtidig føler en veltilpashed og det er der gode chancer for, hvis de går i støvler eller tøj fra CeLaVi.