Strømpeforing kloak

Opgravningsfri renovation af kloak

Det kan blive en dyr omgang hvis der går hul på kloakledningen eller hvis der på anden måde skal foretages en renovation af kloakken. Det medfører nemlig i mange tilfælde, at man skal have gravet dele af kloaken op og ikke nødvendigvis kun lige der hvor brudet er sket, så man kan skifte og renovere de dele der er beskadiget. Heldigvis findes der gode alternativer, som også er væsentlig billigere.

Punktrenovering af kloak

Det er muligt at foretage punktrenovering kloak helt uden at man nødvendigvis skal have gravet kloakken op. Med punktrenovering kloak finder man det nøjagtige sted, der skal have udbedring og foretager reparationen direkte dels med packere, glasvæv, harpiks og andre produkter.

Strømpeforing af kloak

I visse tilfælde kan der være tale om større ledningsreparationer, hvor punktrenovering kloak ikke er tilstrækkelig. Her kan man dog foretage strømpeforing kloak – igen uden at grave rørerne op. Strømpeforing kloak kaldes også for relining og er en væsentlig hurtigere og billigere måde at reparerere sin kloak på. Du kan hos denne forhandler både tage kurser i hvordan man foretager disse reparationer og købe samtlige produkter.