Tabletglas

Tabletglas

Hvis I er på udkig efter de bedste Tabletglas, så er der et firma her, der har mange års erfaring indenfor emballage. De startede med det i 1941. De har mange forskellige slags i forskellige prisklasser. På deres hjemmeside kan du se billeder af de forskellige Tabletglas med varenumre og specifikationer. Så er det nemt for jer, at bestille ved at kontakte dem via mail eller telefon. Og har man spørgsmål, så kan man kontakte dem. De hjælper og vejleder gerne.

 

Pet Flaske

Hvis det er jeres næste Pet Flaske I kigger efter nu, så er her et godt tip. Med så mange års erfaring indenfor emnet, så kan de hjælpe med emballage indenfor lidt af hvert. Man kan finde mange slags emballagetyper på deres omfattende hjemmeside, så I kan også finde en egnet Pet Flaske. Hvis I dog – mod al forventning – ikke kan finde det I har brug for her, så kan man kontakte dem og få en snak om det. Måske kan de alligevel hjælpe med noget egnet emballage.

 

Aluminiumsflaske

Hvis I indtil videre ikke har kunnet finde den type Aluminiumsflaske I skal bruge, så kan I endelig finde den her. For hvis I ikke kan finde den på deres hjemmeside – hvor de har et spændende udvalg – så kan de sagtens specialfremstille dem til jer. De kan fremstille lige præcis den Aluminiumsflaske, som I forestiller jer. De er meget imødekommende og hjælper gerne, så deres kunder bliver helt tilfredse. Men ikke nok med det – de leverer også lynhurtigt.

 

Dunke

Det kan godt være svært, at finde de rigtige Dunke til formålet. Men det er der råd for. Hvis man kigger på deres hjemmeside, så ser man, at de har et standardudvalg af Dunke. Deres udvalg er meget bredt, for de har flere typer end dem, som man kan se på deres hjemmeside. Man kan få lige de låg til dem, som man gerne vil have. Deres standardlåg passer til mange af deres dunke, så der er adskillige muligheder for, at kombinere de forskellige produkter. Se mere på deres side.