Trykluft

Førende leverandør inden for udstyr og service til trykluft og skruekompressor

Virksomheden er en førende leverandør inden for kundespecifikke løsninger inden for trykluft, kompressorer, vakuum og pumper til professionel og industriel anvendelse og tilbyder endvidere serviceaftaler 24/7 samt alle monteringsopgaver i forbindelse med samme. Uanset om du måtte søge det bedste inden for stempelkompressor, skruekompressor, trykluft eller andre former for industriel udstyr til den tungere industri – så finder du det her.

Trykluft

Trykluft er komprimeret luft og anvendes primært til at overføre energi og kraft til mange forskelligartede maskiner og værktøj, hvorfor der også hører et stort udvalg af forskelligt udstyr til anvendelse af trykluft. Det kan være alt fra fittings, slanger og selve værktøjet.

Skruekompressor i høj kvalitet

Virksomheden tilbyder skruekompressor fra både Ingersoll Rand og FF og lever derfor op til den højeste kvalitet på markedet. En skruekompressor kan have forskellige anvendelsesområder, hvorfor der føres et stort udvalg, så du har mulighed for at finde den løsning, der bedst matcher dine behov. Find oliesmurte skruekompressorer og oliefri skruekompressor her.