Ferie for handicappede

HandiCare Travel – rejser for handicappede

Vi er et super rejsebureau for handicappede. I tæt samarbejde med HandiConsult tilbyder HandiCare Travel vejledning af handicappede, som vil ud at rejse ud i Europa eller komme på en dejlig ferie med gode venner. Endvidere sammensætter vi pakkerejser for handicappede.

Læs mere om rejsebureau for handicappede.

Få en handicaphjælper på rejsen

HandiCare er et professionelt rejsebureau med specialiseret sig i at planlægge ture for handicappede. HandiCare ønsker at sammensætte perfekte rejser for handicappede, hvor mennesker med et handicap kan rejse på lige fod med alle andre. Det kan især godt lade sig gøre, hvis den handicappede får en handicaphjælper med på rejsen.

Læs om handicaphjælper rejseBPA ordning her.

Ferie for handicappede

Er du pårørende til en handicappet, som er berettiget til en personlig ledsager gennem BPA ordningen? HandiCare Travel vejleder dig til, hvordan du får en personlig assistent med på familieferien.

Læs mere her om Handicap .

Er du eller I pårørende til en handicappet?

Så kan HandiCare Travel hjælpe dig med rådgivning eller give dig specialtilbud om en rejsekammerat, hvor den handicappede får følge af en personlig hjælper. Vi yder pårørende handicapture med en større sikkerhed og tryghed.

Find mere om Handicap lige her.