Fordele ved Hosted Exchange

Fordele ved Hosted Exchange

Når man skal tage et valg, er det nødvendigt med nogle grunde, som kan overbevise een om, at det er en god ide at gøre noget bestemt, købe noget bestemt eller vælge noget bestemt. Den klassiske argumentationsteknik. Hvad er meningen med dette? Det er at overbevise dig om, at du skal vælge at gøre brug af Hosted Exchange i forbindelse med din virksomhed og dens dagligdag. Grunden til dette ligger blot i, at der er nogle klare fordele ved det, som kan være med til at lette og klare problemer, der ellers kunne opstå. Internettet har jo medbragt en masse goder, som man i forbindelse med en Exchange server kan drage stor nytte af. Men for at komme frem til denne beslutning, er det nødvendigt med nogle argumenter, hvilket vil blive præsenteret i det følgende.

Med Hosted Exchange er det muligt for din virksomhed at rykke alle sine informationer, som omhandler kalender, mail og kontaktpersoner, op i den store ‘Cloud’, hvorfra det hele nu bliver tilgængeligt på alle de ender, som er tilsluttet den pågældende server. Det være mobiler, computere eller tablets. Dette medfører en stor grad af frihed, ved at du er i stand til at arbejde alle steder, hvor der blot skal være forbindelse til internettet. Dette er meget praktisk, når man er på farten rundt om i landet eller på forretningsrejser til andre lande og lige skal tjekke noget i kalenderen eller sende en vigtig mail, som ikke kan vente. Din mail, kalender og kontaktbog følger altså med dig og ikke omvendt. Samtidig er alle dine data tilgængelig 24 timer i alle ugens syve dage hele året rundt. Du går ikke glip af en eneste vigtig e-mail, når du bruger en Exchange server.

Når du overfører dine data til en Exchange server medfører det en række fordele, som er nævneværdige. For det første slipper du for selv at skulle sætte en server op og efterfølgende vedligeholde den. Det sparer dig både tid og penge, som i stedet kan bruges på andre ting i din virksomhed.

Serverne bliver vedligeholdt og beskyttet af både anti-virus og spam-filtre, så din mail ikke bliver inficeret af uvedkommende spam-mails, men holdes ren, så kun relevante og vigtige mails modtages, bevares og sikres, så du altid kan finde dem frem igen, når der er brug for dem.

Du skal altså vælge Hosted Exchange, fordi det kan gavne kommunikationen i din virksomhed, samt du kan holde kontakten med dine kunder, hvor end du befinder dig i verden.