Amarone

Italienske vine i høj kvalitet

Er du på jagt efter gode tilbud på italiensk vin i særklasse? Denne importør har specialiseret sig i italienske vine og gennem mange år på markedet opnået stor erfaring med Armarone og Barbera vine.

Amarone

Amarone vinen er velnok én af de mest kendte vine fra Italien og er en tør rødvin, som typisk laves af Corvina, Rondinella og Molinara druen. I nogle tilfælde kan man dog også finde Amarone med oldtidsdruen Osaleta. Amaronen er en alkoholstærk rødvin og kan ikke have mindre end 14% i alkoholprocent ligesom den skal lagre i mindst 24 måneder før den sælges.

Barbera

Barbera druen er den tredje mest dyrkede drue i Italien og er særligt kendt for sin dybe, røde farve. Druen har et høj syreindhold og samtidig et lavt tanninindhold. Det høje syreindhold gør vinen velegnet til lyst kød og det lave tanninindhold gør at vinen tilmed kan benyttes til fisk.

Du kan på importørens hjemmside finde et stort udvalg af såvel Barbera, Amarone og mange andre god kvalitetsvine fra Italien. Bestil vinen online og få den leveret direkte til døren.