German Pellets

German Pellets – Træpiller i Særklasse

I takt med de stigende brændselsafgifter på især træpiller i Danmark, er flere og flere danskere med træpillefyr begyndt at søge udenlands når der skal købes træpiller til at fyre op med. Et af de mest populære mærker indenfor træpiller er det tyske mærke German Pellets, og de er blevet så populære på grund af deres ekstraordinære brandværdi og brugervenlighed i kraft af at de kun smuldre meget lidt i forhold til de konkurrerende træpiller. Find rigtigt gode træpiller her

Det er dog ikke kun i træpillefyr at German Pellets kan bruges, for også brændeovnsejere kan have stor gavn af de små træpiller fra Tyskland. Uden at fornærme træblokke og briketter, må man nok sige at træpiller er ekstremt nemme at arbejde med og så fylder de stort set intet i forhold til. Netop German Pellets er produceret i Tyskland, deraf også navnet, og firmaet bag – af samme navn – er Europas største producent af træpiller.

 

DINplus standarder

Alle træpiller fra German Pellets er produceret og certificeret til at overholde standarderne DINplus og A1, så ikke nok med at man her får adgang til ekstraordinært gode træpiller, så sikre man også miljøet bedst muligt ved brug af German Pellets.

På grund af momsreglerne er det nødvendigt for købere af træpiller i form af eksempelvis German Pellets, selv at hente dem i Tyskland eller bestille en fragtmand til at gøre det, da træpillerne ellers vil blive pålagt 25 procent dansk moms.