Møl bekæmpelse

Professionel skadedyrskontrol

Har du brug for kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for skadedyrskontrol – så kan denne virksomhed være lige det du søger! Virksomheden har mange års erfaring på feltet og er medlem af brancheforeningen, hvilket også bevirker at virksomheden er underlangt kontrol fra staten. Virksomheden påtager sig alle former for opgaver vedrørende skadedyr – uanset om det er store eller små opgaver og uanset om der er tale om gnavere, kravlende eller flyvende insekter mv.

Problemer med melmøl?

Virksomheden er specialister inden for møl bekæmpelse og kan gennem dialog og en handlingsplan afhjælpe problemet inden det eskalerer. Møl bekæmpelse skal sker hurtigst muligt efter at de er konstateret for at sikre sig, at de ikke lægger æg. Særligt for virksomheder, som arbejder inden for fødevareindustrien skal være særligt opmærksomme på, at der ikke forekommer æg i fødevarerne.

Problemer med væggelus

Væggelus er nogle relativ små tæger, som lever af at suge blod, hvilket kan forårsage svie og kløe hos nogle mennesker. De fleste af os ved ikke hvordan væggelus ser ud eller hvad vi skal være opmærksomme på. Væggelus er ganske ganske små og kan maksimalt blive 1 cm lange. Virksomheden er ligeledes specialister i væggelus bekæmpelse og kan afhjælpe problemer i den retning. Væggelus bekæmpelse foregår altid med gift og virksomheden udarbejder altid en handlingsplan så du kan være sikker på en effektivt og hurtigt forløb.