Kæbekirurgi København

Moderne tandklinik København

Søger du en kompetent og alsidig tandlæge i forbindelse med tandkroner København eller kæbekirurgi København? Hos denne moderne tandklinik anvender man de nyeste teknikker inden for tandlæge gerningen og har alt topmoderne udstyr, der tilsikrer reduceret behandlingstid, gener og hurtigere heling efter endt behandling. Personalet får løbende opdateret deres kompetencer og kan derfor altid tilbyde de nyeste inden for faget.

Tandkroner

Klinikken har specialiseret sig inden for tandkroner København, som yder beskyttelse til udsatte tænder enten grundet rodbehandling eller fordi tanden er knækket. Da tandkronen sættes oven på den eksisterende tand lægges der vægt på at den rent kosmetisk kommer til at ligne dine andre tænder, så man ikke kan se forskel på dem. Kontakt klinikken direkte hvis du er interesseret i at høre mere om tandkroner København.

Advanceret kæbekirurgi

Klinikken er den eneste private klinik i Danmark, som tilbyder advanceret kæbekirurgi. Det  betyder at man nemt kan få foretaget forskellige operationer, så som rodspidsoperationer, operation af tandcyster og meget mere. Er der behov for indlæggelse i forbindelse med indgrebet kan klinikken også tilbyde dette. Læs mere om kæbekirurgi København her.