Tilbehør til Sko

Hvornår skal man købe svangstøtte og skoindlæg?

I takt med at løb er blevet mere og mere populær som motionsform, hører man også mere og mere til forskellige skader som er et direkte resultat af den belastning man udsætter kroppen for under løb. Ofte har skaderne rod i en for voldsom øgning af træningsmængden over for kort tid, men noget som bør være så simpelt som en sko, kan også have stor betydning for om man kan løbe skadesfri eller om man hele tiden må holde lange pauser på grund af skader.

Alle som har bare overvejet at starte med at løbe, har med garanti fået at vide at de skal have foretaget en løbestilsanalyse før de køber ny løbesko, og det er der faktisk en grund til; hvert ben og hver fod har sin egen unikke vinkling, og hvis skoene ikke giver god nok støtte, stiger risikoen for skader markant. Derfor tester man løbestilen før købet af løbeskoene for at sikre at de nye sko indeholder de rigtige skoindlæg til at støtte foden ved hver landing samt at skoen tilbyder optimal svangstøtte

Hvis man har været så uheldig at erhverve sig et par dyre sko som alligevel ikke har de rigtige skoindlæg fra ny, er det også muligt at købe specielle indlægssåler som giver samme effekt som de originale skoindlæg. Forskellen er her at mange indlægssåler kan individuelt tilpasses brugeren, hvilket hurtigt kan vise sig at være ganske smart.

Folk som generelt går meget eller står meget op i dagligdagen kan, ligesom løbere, også have stor gavn af skoindlæg eller indlægssåler for at støtte fødderne – det kan i sidste ende redde langt de fleste fra grimme periodevise smerter. På samme måde kan svangstøtte også vise sig at være en fornuftig overvejelse. Vil du købe svangstøtte kan du købe det her.