Søger du e cigaretter?

Elektronisk cigaret

I gamle dage røg gud og hver mand cigaretter både indenfor og udenfor til enhver lejlighed, men i dag er billedet vendt helt om. Rygning er mere eller mindre blevet moralsk forbudt og rygerne er blevet et jagtet folkefærd, men for kun få år siden fik rygerne tilegnet sig et særligt våben som virkeligt har givet politikere og sundhedsforskere grå hår; En elektronisk cigaret.

En elektronisk cigaret går i hverdagstale også blot under navnet E cigaretter, og til forskel fra en normal tobakscigaret hvor man ryger en portion antændt tobak, indånder man ved en elektronisk cigaret i stedet damp fra en opvarmet væske som indeholder nikotin i flere forskellige styrker og som derudover også kan indeholde flere forskellige smagsvarianter.

E cigaretter

E cigaretter blev i starten kun brugt af få rygere, men i dag ses brugen af dem hos en meget bred del af rygerne. Enkelte rygere skifter mellem en elektronisk cigaret og en tobakscigaret, mens langt de fleste helt har taget skiftet fra tobak til damp fra en E cigaret.

Der er dog også mange penge at spare ved en E cigaret, for selvom selve den elektroniske cigaret koster en god slat penge, så er prisen på væske og væskens levetid utroligt lav i forhold til almindeligt tobak. Så E cigaretter er ikke kun gode for sundheden – de er også gode for pengepungen.