Store kontorstole

Køb store kontorstole på nettet

Store kontorstole bliver mere og mere populære – særligt hvad angår køb på nettet – og efterspørgslen er steget de sidste par år i takt med at folk ønsker, at skræddersy produkterne efter deres egne behov.
Disse stole er derfor specielt udviklet til folk, som af en eller anden grund ikke sidder behageligt eller optimalt i en normal standard model. Problemet er ofte, at standard stolen i længden kan give efter i ryggen, armlænene eller i nakken og personen risikerer, at selve stolen falder fra hinanden.
Rigtig mange forhandlere tilbyder XL kontorstole eller rigtig store kontorstole, og det kan være den helt rigtige løsning, hvis man vejer mere end 100 kilo. Langt de fleste XXL stole kan klare vægtklassen 100-200 kg, hvilket burde dække langt de fleste personer.

En stol til de ”store drenge”

Hvis du hører til de store drenge – over 110 kilo – skal du ikke være bekymret. Der findes masser af gode løsninger derude, og det er bare med at undersøge markedet en smule. Hvis du køber en helt normal model, risikerer du blot at tabe penge, hvis den går i stykker på grund af din vægt.
Man kan ikke se forskel på de store kontorstole, så hvis du går og bekymrer dig om folk tænker ”hold da op han er stor, og det er hans stol også”, så skal du ikke bekymre dig. Disse ligner helt normale, men er udstyret med ekstra støtte til bunden, ryggen og armlænene. Selve designet er ofte minimalistisk, da langt de fleste personer, foretrækker simple modeller.
Du har utallige af muligheder til at få det bedste ud af ergonomien. Nakken, ryggen, lænden og armene kan indstilles efter behov, og det er helt op til dig selv hvor meget støtte du ønsker.