Cover til apples iphones

Cover til Iphone

Siden Apple lancerede deres første iPhone for et par år siden, er der sket rigtigt meget på både den tekniske og den designmæssige side. Én af de ting som dog aldrig har ændret sig, er hvor skrøbelige disse populære iPhones egentligt er, for allerede i den spæde start bestod store dele af telefonens overflade af rent glas.

For at kunne beskytte telefonen bedst muligt mod slag, ridser og fald, begyndte næsten alle iPhone ejere at pakke deres dejlige telefon ind i et specifikt iPhone cover, hvilket lige siden har været en god, økonomisk og fornuftig måde at yde beskyttelse overfor den sarte glasflade.

Som sagt har designet på iPhone ændret sig en del gange, så et iPhone cover til den første iPhone vil på ingen måde kunne passe ind i modellerne af iPhone 5C covers – der er simpelthen kæmpestor forskel i både tykkelse, bredde og højde på de to modeller. Er man ejer af en iPhone 1, 2 eller måske 3 står verden dog ikke så slemt til som man kunne frygte, for det er stadigvæk muligt at fremskaffe et iPhone cover til de gamle modeller – også selvom markedet nu er totalt domineret af iPhone 5C covers, hvilket ikke er så mærkeligt når iPhone 5C er Apples seneste skud på stammen indenfor telefoner.